Το Καπετανάκειο αλλάζει: Όλα έτοιμα στις 10 Σεπτεμβρίου (PHOTOS)

Το Καπετανάκειο αλλάζει: Όλα έτοιμα στις 10 Σεπτεμβρίου (PHOTOS)

5 Αυγούστου 2019

Οργασμός εργασιών παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στο Καπετανάκειο ώστε όλα να είναι έτοιμα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Βάσει της έως τώρα εικόνας γίνεται ξεκάθαρο ότι το πολύπαθο σχολικό συγκρότημα μπαίνει σε νέα ρότα.

Όποιος περνάει αυτές τις μέρες από το Καπετανάκειο παρατηρεί τις μπουλντόζες και τα φορτηγά να μπαινοβγαίνουν, σε έναν οργασμό εργασιών ώστε η έναρξη της σχολικής χρονιάς να βρει τα παιδιά σε ένα σχολείο αντάξιο της ιστορίας του. Εξάλλου, αυτός είναι ο στόχος της δημοτικής αρχής, η οποία προχωρά χωρίς αναβολές και κωλυσιεργίες το έργο για να είναι έτοιμο στις 10 Σεπτεμβρίου.

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ

Και θα είναι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Voucher Ergasia, το κτιριακό συγκρότημα θα είναι έτοιμο όταν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι. Μία βόλτα είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς την πρόοδο των έργων. Έχουν φύγει σχεδόν όλα τα λυόμενα που στεγάζανε τις αίθουσες στο Λύκειο, ενώ οι εργάτες δουλεύουν στη διαμόρφωση του αύλειου χώρου.

Παράλληλα, μέσα στο κτίριο έχουν φτιαχτεί οι εσωτερικές σκάλες, έχουν τελειώσει οι τουαλέτες, έχουν μπει τα αλουμίνια (πόρτες, παράθυρα) ενώ διαμορφώνεται το στέγαστρο της εξωτερικής εισόδου του κτιριακού συγκροτήματος.

ΦΟΥΛ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το εντυπωσιακό είναι ότι παρά το γεγονός ότι έχουμε Αύγουστο και εως είθισται στο συγκεκριμένο μήνα οι ρυθμοί κατεβαίνουν και οι περισσότεροι είναι σε άδειο, στο Καπετανάκειο η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική, με τις εργασίες να συνεχίζονται κανονικά για να μην υπάρξει κίνδυνος, σχεδόν ένα μήνα πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, να μην είναι έτοιμο το ιστορικό σχολείο.

Το μόνο που απομένει, πλέον, είναι ο επίλογος, το τέλος δηλαδή των εργασιών και η παράδοση του κτιρίου. Και το βασικότερο είναι να παραδοθεί το έργο με την αρχή της νέας σχολικής περιόδου. Χωρίς καθυστερήσεις και άλλα βάσανα για τους μαθητές.

Το Voucher Ergasia ήταν το μοναδικό Μέσο που ανέδειξε εξ αρχής το μεγάλο πρόβλημα και με συνεχή ρεπορτάζ παρακολουθούσε την πορεία των έργων και τις όποιες εξελίξεις παρουσίαζε αυτό. Και είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να βλέπουμε ότι το πολύπαθο Καπετανάκειο αποκτά ξανά ζωή!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΕΙΟ:

 

 

 

 

 

 

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<