Πρώτο βραβείο απέσπασε το 6ο ΕΠΑΛ στο φεστιβάλ ταινιών Σερρών

Πρώτο βραβείο απέσπασε το 6ο ΕΠΑΛ στο φεστιβάλ ταινιών Σερρών

7 Απριλίου 2017 0 σχόλια

Το 6ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου συμμετείχε στον διαγωνισμό με θέμα : Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες», στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρίου Νίκου Αναστασιάδη, με μια ταινία  στην κατηγορία Ταινίες Τεκμηρίωσης με τίτλο:

Η Εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο [Ιούλιος 1974]:

Η Ελληνική Επιστράτευση: Η ιστορία του Λεωνίδα.

Η ταινία μας που βραβεύθηκε με το 1ο βραβείο, παρουσιάζει την ιστορία του έφεδρου με ανακατάταξη αξιωματικού του 10ου Συντάγματος Πεζικού στο Ρέθυμνο Κρήτης κυρίου Λεωνίδα Δηλαβεράκη. Μέσα από το προσωπικό του αφήγημα και βίωμα επιβεβαιώνονται σημαντικά ιστορικά στοιχεία και αναδεικνύεται ο στενός δεσμός μεταξύ των Ελλήνων της Ελλάδας και της Κύπρου. Η ταινία περιείχε πρωτότυπη μουσική επένδυση, ειδική φωτογράφιση  και ζωγραφική από μαθητές και  μαθήτριες του 6ου ΕΠΑΛ .

Η Διεύθυνση του 6ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων, ευχαριστεί θερμά τον κύριο Λεωνίδα Δηλαβεράκη, συνταξιούχο δάσκαλο που εμπιστεύτηκε το σχολείο μας και μοιράστηκε την ιστορία του και  συγχαίρει  τους μαθητές της Γ! τάξης Δημήτριο  Μηνά- Πρέκα, Άγγελο  Βούρλο, Δανάη Λαγουδιανάκη, Καλλιόπη Μαστρογιαννάκη, Ευαγγελία Σκουπάκη, Τσιράογλου Παρασκευή, Μαρία Βογιατζάκη και  Ιβόνα Βασίλεβα, Τιμολέωντα Νερατζουλάκη και Σπύρο Προβίδη, της Β! τάξης «««`,  και τους υπεύθυνους καθηγητές: ΠετράκηΑναστασία, ΠΕ10 – Κοινωνιολόγων, Μιχαηλίδη Αφροδίτη, ΠΕ19 – Πληροφορικής, Μπατζανακάκη Μαρίνα ΠΕ 17 – Ηλεκτρονικών, Στέργιο Χαχλάκη ΠΕ 17 – Ηλεκτρονικών.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<