Υπεγράφη η σύμβαση για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτηρίων του Δήμου Ηρακλείου

Υπεγράφη η σύμβαση για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτηρίων του Δήμου Ηρακλείου

19 Αυγούστου 2019

Υπεγράφη σήμερα, Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 στην Λότζια η σύμβαση για την «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτηρίων και αύλειων χώρων του Δήμου Ηρακλείου και λοιπές δράσεις». Την σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη.

Πρόκειται για ένα έργο αρχικού προϋπολογισμού 2.100.000 ευρώ με τελικό ποσό σύμβασης τις 858.397,33 ευρώ. Η χρηματοδότηση του έργου είναι μέσα από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και από πιστώσεις των κεντρικών αυτοτελών πόρων με τους οποίους επιχορηγούνται οι Δήμοι για την κάλυψη των αναγκών τους (ΣΑΤΑ).

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός «πρόκειται για ουσιαστικές παρεμβάσεις στα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Ηρακλείου. Η ασφάλεια των μαθητών μας είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες μας. Οι ανάγκες των σχολικών συγκροτημάτων δεν θα σταματήσουν όπως δε θα σταματήσει και η δική μας προσπάθεια να προσφέρουμε στους μαθητές μας τις απαιτούμενες υποδομές για μία ασφαλή καθημερινότητα στους χώρους των σχολείων».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<