Υπερήφανος πατέρας ο Πέτρος Ινιωτάκης

Υπερήφανος πατέρας ο Πέτρος Ινιωτάκης

27 Αυγούστου 2018

Υπερήφανος πατέρας ο Πέτρος Ινιωτάκης, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος του Αντιδήμαρχου Ηρακλείου Προγραμματισμού – Οργάνωσης – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – Διαφάνειας – Περιβάλλοντος – Αγροτικής Ανάπτυξης και Συντονισμού Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, Γιώργος, πέρασε ως ηλεκτρολόγος μηχανικός και η μητέρα του και σύζυγος του Πέτρου Ινιωτάκη με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στο facebook εκφράζει τη χαρά της για την επιτυχία.

Αναλυτικά έγραψε:

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ….

Ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σου ολοκληρώνεται σήμερα με επιτυχία. Εμείς, ως γονείς, θαυμάσαμε έναν έφηβο που θυσίασε πολλά σε μία διαδρομή επίτευξης στόχων και προσδοκιών!
Είμαστε περήφανοι που πραγματοποίησες το όνειρό σου, όμως περισσότερο περήφανοι είμαστε για όλα τα υπόλοιπα! Για όλα σου…

Ευχαριστούμε τους καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Ηρακλείου, ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Κώστα Κωνσταντίνου, για όλα όσα σε δίδαξαν και την υποστήριξη που σου παρείχαν!
Ευχαριστούμε επίσης τους καθηγητές – φροντιστές που συνέβαλαν με υπευθυνότητα και συνέπεια στο αποτέλεσμα αυτό!

* Αν και γνωρίζω πόσο δεν σου αρέσει να δημοσιοποιώ ό,τι σε αφορά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, σήμερα δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην ανάγκη να το κάνω.

** Αφιερώνουμε τούτη τη μέρα στον παππού το Δημήτρη ο οποίος θα λάμπει από χαρά και περηφάνεια όπου κι αν βρίσκεται…

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<