Διήμερη περιοδεία Τσίπρα στην ανατολική Κρήτη

Διήμερη περιοδεία Τσίπρα στην ανατολική Κρήτη

19 Δεκεμβρίου 2016

Περιοδεία στην ανατολική Κρήτη θα πραγματοποιήσει το επόμενο διήμερο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Στην επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού αναφέρθηκαν σήμερα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ηράκλειο, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία ξεκαθάρισαν ότι δεν συνδέεται με πρόωρες εκλογές. Τη συνέντευξη έδωσαν ο υπεύθυνος πολιτικού συντονισμού της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Κοτσακάς, ο υπεύθυνος διασύνδεσης κόμματος-κυβέρνησης και μέλος της ΠΓ, Νίκος Σκορίνης, και ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου, Γιάννης Παυλιδάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να φθάσει στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» αύριο στις 10:00 και θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου. Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Μεσαρά, όπου στο Πολύκεντρο των Μοιρών θα έχει συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς και θα συζητήσει αγροτικά θέματα και προβλήματα της περιοχής με έμφαση στην ανασυγκρότηση της υπαίθρου. Ακολούθως θα επισκεφθεί τη Γέργερη, όπου θα έχει επαφές με φορείς και πολίτες, ενώ στις 19:30 θα μιλήσει στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς».

Την Τετάρτη, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Λασίθι και θα μεταβεί στην Κριτσά, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με αγροτικούς και παραγωγικούς φορείς στον Άγιο Νικόλαο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Κρήτης και τον δήμαρχο Ηρακλείου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<