Διαμαρτυρία στο αεροδρόμιο των Χανίων για την επίσκεψη κλιμακίου της «Fraport»

Διαμαρτυρία στο αεροδρόμιο των Χανίων για την επίσκεψη κλιμακίου της «Fraport»

19 Ιανουαρίου 2016

Την αντίθεση τους στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου της πόλης, αλλά και των άλλων περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, εξέφρασαν για μία ακόμα φορά σήμερα εκπρόσωποι και των δύο βαθμών της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων καθώς και πολίτες που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το χώρο αφίξεων του αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης».

Η συγκέντρωση οργανώθηκε από τον σύλλογο εργαζομένων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίσκεψη σήμερα στα Χανιά οκταμελούς κλιμακίου της «fraport» στην οποία περνάει η διαχείριση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.

Έξω από τον χώρο αφίξεων είχε αναρτηθεί πανό με το οποίο οι εργαζόμενοι της ΥΠΑ εξέφραζαν την αντίθεση τους στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, ενώ στον επικεφαλής του κλιμακίου της «fraport» ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης παρέδωσε κείμενο που συνυπογράφει το σύνολο των αιρετών του νομού κατά της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Βασίλης Αλεβιζόπουλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, επανέλαβε τη θέση της ομοσπονδίας κατά της ιδιωτικοποίησης, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας όπου έχουν προσφύγει η ΟΣΥΠΑ , περιφέρειες, δήμοι και φορείς θα κρίνει παράνομη την σύμβαση παραχώρησης. Πρόσθεσε ότι η Ομοσπονδία θα προσφύγει τόσο στην ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανταγωνισμού καθώς και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι η ΟΣΥΠΑ θα διοργανώσει στην Αθήνα συγκέντρωση αιρετών και φορέων από περιοχές όπου παραχωρούνται αεροδρόμια με στόχο να καθοριστεί, όπως είπε, μια πανελλαδική στάση.

 

 

 

 

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<