Εγκρίθηκε ο ΠΕΣΔΑ Κρήτης – Ανοίγει ο δρόμος για τα έργα

Εγκρίθηκε ο ΠΕΣΔΑ Κρήτης – Ανοίγει ο δρόμος για τα έργα

12 Οκτωβρίου 2016

Με το ΦΕΚ 3196/Β/5-10-2016 ολοκληρώθηκε και τυπικά ο Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Αποβλήτων Κρήτης, (ΠΕΣΔΑΚ), ο οποίος είχε κατ αρχήν εγκριθεί με την 62 / 26-9-2016 Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης και στη συνέχεια συνυπογράφηκε από τους συναρμόδιους Υπουργούς Περιβάλλοντος – Ενέργειας και Εσωτερικών – Δημόσιας Διοίκησης.

Ο εγκεκριμένος ΠΕΣΔΑΚ ικανοποιεί την σημαντικότερη αιρεσιμότητα για την δυνατότητα ένταξης έργων και χρηματοδότησής τους από τα διάφορα προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ 2014 – 2020, ορισμένα εκ των οποίων ήδη έχουν προκηρύξει τις ανάλογες προσκλήσεις. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι οι φορείς διαχείρισης αλλά και οι δημοτικές αρχές της Κρήτης, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν μελέτες και να χρηματοδοτηθούν για έργα διαχείρισης που προβλέπονται στα τοπικά διαχειριστικά τους σχέδια τα οποία ενσωματώθηκαν στον νέο ΠΕΣΔΑΚ.

Ιδιαίτερη αναφορά στη συμβολή της ΠΕΔ Κρήτης, η οποία συνεργάστηκε αρμονικά με την Περιφέρεια Κρήτης για την επιτυχία του δύσκολου αυτού εγχειρήματος, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι όταν οι φορείς της Κρήτης συνεργάζονται, κανένας στόχος δεν θεωρείται ανέφικτος, και καμιά δυσκολία δεν είναι ανυπέρβλητη.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<