Επίσκεψη FIBA Europe και ΕΟΚ στo Νέο Κλειστό Ηρακλείου

Επίσκεψη FIBA Europe και ΕΟΚ στo Νέο Κλειστό Ηρακλείου

21 Φεβρουαρίου 2017

Κλιμάκιο του Ευρωπαϊκού Τμήματος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπάσκετ (FIBA Europe) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) επισκέφθηκε την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ηρακλείου.

Αντικείμενο της επίσκεψης ήταν να διαπιστωθεί η ετοιμότητα των εγκαταστάσεων ενόψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ U19, η οποία θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο τον Ιούλιο του 2017.

H αντιπροσωπεία των δυο ομοσπονδιών, με επικεφαλής την managing director της FIBA Monika Puchner, αρχικά επισκέφθηκε το Νέο Κλειστό στα Δυο Αοράκια, όπου ξεναγήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά και στη συνέχεια το Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου.

Οι παράγοντες της FIBA και της ΕΟΚ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από όσα είδαν και εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι το Ηράκλειο θα διοργανώσει με επιτυχία μια ακόμη αθλητική διοργάνωση υψηλού επιπέδου.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<