Ευρεία σύσκεψη για την ανάπλαση στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης

Ευρεία σύσκεψη για την ανάπλαση στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης

6 Σεπτεμβρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 στη Λότζια η σύσκεψη με τον Εμπορικό Σύλλογο και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων στις οδούς Δικαιοσύνης – Ίδης ? Καλοκαιρινού για το χρονοδιάγραμμα των επικείμενων εργασιών ανάπλασης της περιοχής.

Την σύσκεψη συγκάλεσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου Γιάννης Αναστασάκης ενώ συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Καραντινός και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Gian Andrea Carancini παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού.

Στην ευρεία σύσκεψη συμμετείχε ο εκπρόσωπος της ΔΕΔΔΗΕ Π. Βαρδουλάκης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μανόλης Κουμαντάκης, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου Καλλέργος Βουλγαράκης, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Ηρακλείου καθώς και δεκάδες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ηρακλείου.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης αναφέρθηκε στα στάδια του μεγάλου έργου που θα αλλάξει την εικόνα του ιστορικού κέντρου της πόλης του Ηρακλείου ενώ δόθηκαν οι λεπτομέρειες για την υπογειοποίηση του Δικτύου της ΔΕΗ που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα. Οι επιχειρηματίες του Ηρακλείου που συμμετείχαν στην σύσκεψη έθεσαν τα ερωτήματά τους και έλαβαν διευκρινήσεις από τους αρμόδιους αντιδημάρχους.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<