Κλείδωσε» η επιβολή πρόσθετου φόρου σε internet και συνδρομητική τηλεόραση

Κλείδωσε» η επιβολή πρόσθετου φόρου σε internet και συνδρομητική τηλεόραση

5 Μαΐου 2016

H πρόταση της κυβέρνησης για την επιβολή φόρου στο Internet «κλείδωσε» και αναμένεται να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες. Το ζήτημα δημιουργεί μεγάλα προβλήματα για ένα αγαθό που η χρήση του είναι δωρεάν στις περισσότερες ευρωπαϊκές – και όχι μόνο – χώρες, μέσω WiFi Hotspots και άλλων υποδομών, ενώ δημιουργεί πονοκέφαλο και στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, οι οποίοι αναζητούν τρόπους για να μη μετακυλήσουν το κόστος στους πελάτες τους.

Ακόμη κι έτσι, όμως, συμβαίνει το εξής παράλογο – το οποίο αντανακλά το γενικότερο φορολογικό παραλογισμό του ελληνικού κράτους: ειδικά για τις συνδέσεις mobile internet, θα επιβληθεί ειδικός φόρος σε μια υπηρεσία που ήδη βαρύνεται με ΦΠΑ και το περίφημο «τέλος κινητής τηλεφωνίας». Δηλαδή, φόρος πάνω στο φόρο και μάλιστα δύο φορές!

Όσο για τις σταθερές συνδέσεις; Τουλάχιστον γλιτώνουν το «τέλος κινητής τηλεφωνίας». Το οποίο, όμως, θα επιβληθεί στις συνδέσεις double-play, αφού θα πιάσει τη συνδρομητική τηλεόραση…

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<