Μυστήριο με αποτρόπαιο μήνυμα σε φίλο του Λεμπιδάκη: του έστειλαν κεφάλι ζώου!

Μυστήριο με αποτρόπαιο μήνυμα σε φίλο του Λεμπιδάκη: του έστειλαν κεφάλι ζώου!

26 Οκτωβρίου 2017

Ένα εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό, το οποίο αφορά πρόσωπα από το περιβάλλον του Μιχάλη Λεμπιδάκη, προβληματίζει έντονα τις Διωκτικές Αρχές Ηρακλείου, καθώς επιχειρηματίας, στενός φίλος του απαχθέντος, βρήκε στην είσοδο της επιχείρησής του ματωμένο κεφάλι από ένα ζώο, κίνηση που ισοδυναμεί με ευθεία απειλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ασφάλεια Ηρακλείου έχει στα χέρια της ένα βίντεο που καταγράφει καρέ – καρέ τις κινήσεις των δραστών που αναζητά, αλλά και στοιχεία για το ενδεχόμενο η πράξη αυτή να είναι αποτέλεσμα επαγγελματικού ανταγωνισμού, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Η υπόθεση είναι εξαιρετικά ομιχλώδης, καθώς ο επιχειρηματίας είναι στενότατος φίλος του απαχθέντος Μιχάλη Λεμπιδάκη, μάλιστα είναι και ένας από τους ανθρώπους που είχε στείλει επιστολή, κατά τη διάρκεια της ομηρίας του.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί και έγινε αντιληπτό από εργαζόμενο της επιχείρησης, ο οποίος πήγε νωρίς το πρωί να ανοίξει την επιχείρηση και βρέθηκε μπροστά σε αυτό το φρικτό θέαμα. Μπροστά στο ματωμένο κεφάλι ενός γουρουνιού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία μετά από καταγγελία, που έγινε από τον ίδιο τον επιχειρηματία. Έγινε έρευνα στο σημείο, έχει ληφθεί και δείγμα από τον εργαζόμενο – ο οποίος προσπάθησε να απομακρύνει αρχικά το εύρημα – προκειμένου να συγκριθεί με τα υπόλοιπα τυχόν δείγματα που θα βρεθούν, καθώς όλα τα σημεία, καθώς και το εύρημα το ίδιο σαρώθηκε από τη Σήμανση.

ΠΗΓΗ: real.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<