Ογδοη διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ με την μέριμνα Περιφέρειας Κρήτης και Δήμων

Ογδοη διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ με την μέριμνα Περιφέρειας Κρήτης και Δήμων

8 Φεβρουαρίου 2017

Η όγδοη διανομή προϊόντων (νωπό κοτόπουλο, πορτοκάλια, λάχανα) του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) που θα διατεθεί στους φορείς που συμμετέχουν στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί από τη Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης.

Η διανομή για τα οπωροκηπευτικά θα γίνει τη Δευτέρα 13/2/2017 για τους Δήμους και εταίρους της ενδοχώρας (Δήμος Φαιστού, Γόρτυνας, Αρχανών, Μινώα, Βιάννου, Χερσονήσου, Σύλλογος Τριτέκνων Ηρακλείου και Σύλλογος ΑμΕΑ Ηρακλείου) και την Τρίτη 14/2/2017 για το Δήμο Ηρακλείου και Μαλεβιζίου.

Η διανομή για τα κοτόπουλα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15/2/2017 στους Δήμους Ηρακλείου (εντός της πόλης), Βιάννου, Χερσονήσου, Αρχανών Αστερουσίων, Μινώα Φαιστού, Συλλόγους Τριτέκνων Ηρακλείου και ΑμΕΑ και την Πέμπτη 16/2/2017 στους Δήμους Γόρτυνας, Μαλεβιζίου και στις κοινότητες Δαφνές, Κυπαρίσσι, Ασίτες.

Για τις άλλες Περιφερειακές Ενότητες (Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων) τη Δευτέρα 20/2/2017 θα πραγματοποιηθεί η διανομή για τα οπωροκηπευτικά και την Τετάρτη 22/2/2017 η διανομή για το νωπό κοτόπουλο.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής είναι οι τελικοί δικαιούχοι που έχουν υποβάλει αίτηση μέσω ΗΔΙΚΑ. Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν από τους Δήμους και τους Φορείς Εταίρους με ατομικό μήνυμα ή τηλεφώνημα για την παραλαβή των προϊόντων από τα σημεία διανομής των φορέων που έχουν καταταγεί και παραλαμβάνουν τα προϊόντα μέχρι τώρα.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς στους ωφελούμενους αμέσως μετά την παραλαβή τους και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν όλους τους δικαιούχους για την παραλαβή τους. Για περισσότερες πληροφορίες, οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στον εταίρο που έχουν ορίσει μέσω της αίτησής τους για την παραλαβή των προϊόντων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<