Πάνω από 1.900 τροχαίες παραβάσεις το τελευταίο 3ημερο στην Κρήτη

Πάνω από 1.900 τροχαίες παραβάσεις το τελευταίο 3ημερο στην Κρήτη

11 Σεπτεμβρίου 2017

H ευαισθητοποίηση, η αλλαγή νοοτροπίας, η αλλαγή της κουλτούρας και της παιδείας μας, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία, για να μπει επιτέλους ένα «stop» στα τροχαία ατυχήματα.

Με αυτό το μήνυμα η Τροχαία της Κρήτης προτρέπει τους οδηγούς να πράξουν όλα εκείνα ώστε: «Ο τρόπος σκέψης μας να αλλάξει για να σταματήσουμε να θρηνούμε θύματα στην άσφαλτο».

Υπάρχει εντατικοποίηση στους τροχονομικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται στην Περιφέρεια της Κρήτης για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή μετακίνηση οχημάτων και πολιτών και το τελευταίο τριήμερο διενεργήθηκαν έλεγχοι από 145 συνεργεία σε 5.585 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 1.911 παραβάσεις.

Η Τροχαία Κρήτης υπενθυμίζει ότι: «Η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτυού και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων καθώς επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άποψη: Δεν πάσχουμε μόνο από καλούς δρόμους. Πάσχουμε κυρίως από καλούς ανθρώπους

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<