Πολλά προβλήματα στη Κρήτη από τους ανέμους

Πολλά προβλήματα στη Κρήτη από τους ανέμους

23 Μαρτίου 2016

Πολλά προβλήματα στην Κρήτη δημιούργησαν οι νότιοι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν με ένταση που τοπικά έφθανε τα 8 μποφόρ.

τις 10 το πρωί και με τη βοήθεια ρυμουλκών κατάφερε να δέσει με απόλυτη ασφάλεια στο λιμάνι της Σούδας το πλοίο «’Ελυρος» προερχόμενο από τον Πειραιά. Το πλοίο έφτασε στις 6 το πρωί στο λιμάνι, ωστόσο οι νοτιοανατολικοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή έκαναν αδύνατη την προσέγγισή του. Στο πλοίο επέβαιναν 539 επιβάτες.

Στην εθνική οδό Χανίων Ρεθύμνου, από το ύψος των Αγίων Πάντων μέχρι και την περιοχή της Γεωργιούπολης, λόγω των ανέμων έπεσαν μεγάλα τμήματα δέντρων και κλαδιά στο οδόστρωμα που απομακρύνθηκαν μετά από κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της τροχαίας. Ωστόσο, οι αρχές συνιστούν την προσοχή των οδηγών που κινούνται στο Βόρειο Οδικό Άξονα.

Οι άνεμοι προκάλεσαν και ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης περιοχών με τις περισσότερες να αναφέρονται στον Αποκόρωνα, όπου βρίσκονται συνεργεία της ΔΕΗ για την αποκατάσταση τους

Λόγω των ανέμων αποκολλήθηκε και μέρος μεταλλικής οροφής από το σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζονται το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο Κισάμου.

Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία του δήμου για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<