Συνάντηση του Βαρδάκη με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας για θέματα παροχής υγείας της Μεσαράς

Συνάντηση του Βαρδάκη με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας για θέματα παροχής υγείας της Μεσαράς

2 Μαρτίου 2017

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, του Σωκράτη Βαρδάκη, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου, εκπροσώπου της Επιτροπής Υγείας φορέων – πολιτών της Μεσαράς κ Δαμιανάκη Γιώργου, της κας Κουτεντάκη Έφης και του κ. Καμπουράκη Λάμπρου, περιφερειακών συμβούλων.

Συζητήθηκε το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δομές υγείας της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς και συγκεκριμένα η αποκατάσταση – ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Πολυδύναμου Ιατρείου Τυμπακίου, αλλά και η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και του περιβάλλοντα χώρου του Κέντρου Υγείας Μοιρών.

Ο κ. Βαρδάκης τόνισε ότι ακόμα και αν έχουν γίνει ουσιαστικές παρεμβάσεις υπάρχουν προβλήματα που αφορούν στην κάλυψη κενών ιατρικού νοσηλευτικού προσωπικού και οδηγών ασθενοφόρων, ενώ ταυτόχρονα επισήμανε την ανάγκη για αποκατάσταση προβλημάτων ώστε να υπάρξει εύρυθμη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών παροχής υγείας της Μεσαράς.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ανέφερε ότι επίκειται μελέτη ώστε να επισκευαστεί το υπάρχον κτίριο του Κέντρου Υγείας Μοιρών.

Όσον αφορά στο κομμάτι της στελέχωσης των δομών υγείας, ο κ. Πολάκης τόνισε ότι για το Πολυδύναμο Ιατρείο Τυμπακίου θα επαναπροκηρυχθεί ο διαγωνισμός ο οποίος απέβη άγονος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους 2.000 διορισμούς που θα κάνει το Υπουργείο μέσα στο έτος 2017 και στους οποίους θα προβλεφθούν θέσεις για το Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<