Το νέο σχολικό συγκρότημα παρέλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου Β. Λαμπρινός

Το νέο σχολικό συγκρότημα παρέλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου Β. Λαμπρινός

12 Σεπτεμβρίου 2016

Το νεόδμητο 3ο Ειδικό Σχολείο Ηρακλείου και το 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο παρέλαβε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στην περιοχή Άη Γιάννης Χωστός.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Γιάννη Αναστασάκη και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Δημοτικής Περιουσίας κ. Στέλα Αρχοντάκη.

1

Οι εργασίες στο 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Δήμου Ηρακλείου και το 1ο 2/θέσιο Ειδικό Νηπιαγωγείο του  Δήμου Ηρακλείου  αποπερατώθηκαν και τώρα το νέο σχολικό συγκρότημα βρίσκεται σε φάση οργάνωσης –μετακόμισης  προκειμένου να μπορέσει να υποδεχτεί τους πρώτους μαθητές. Πρόκειται για ένα σύγχρονο σχολικό συγκρότημα που μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά και να καλύψει όλες εκείνες τις ειδικές ανάγκες που μπορεί να υπάρχουν, παρέχοντας ασφάλεια με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και με όλα τα απαιτούμενα συστήματα ασφαλείας.

2

Το νέο σχολικό συγκρότημα 2.500 τ.μ. διαθέτει  9 αίθουσες για τους μαθητές τους δημοτικού και 2 για του νηπιαγωγείου, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, γυμναστήριο, ιατρείο, φυσικοθεραπευτήριο, χώρο αυτόνομης διαβίωσης, βιβλιοθήκη,  γραφεία ειδικοτήτων, βοηθητικούς χώρους. Είναι βιοκλιματικό κτήριο με φωτοβολταικά στοιχεία.

).push({});


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<