Φοβούνται «θερμό» επεισόδιο σε βάρος του Υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου- Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ.

Φοβούνται «θερμό» επεισόδιο σε βάρος του Υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου- Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ.

11 Ιουνίου 2016

Η άφιξη του Υπουργού Εργασίας στο Ηράκλειο έχει σημάνει συναγερμό στην Αστυνομία, με την τοπική ΕΛ.ΑΣ. να λαμβάνει μέτρα ασφαλείας.

Το γεγονός ότι στη διάρκεια επισκέψεων του κ Κατρούγκαλου σε άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα, ο ίδιος έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων και όχι μόνο από πολίτες, αλλά και το γεγονός ότι ο Υπουργός Εργασίας είναι «κόκκινο πανί» λόγω των όσων συμβαίνουν στον εργασιακό τομέα, καθιστούν τη λήψη μέτρων ασφαλείας, απαραίτητη ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι τοπικών φορέων του Ηρακλείου θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν τον Υπουργό θέλοντας με έντονο τρόπο να του εκφράσουν την αγανάκτηση τους και να του μεταφέρουν με λίγο πιο…γλαφυρό τρόπο τις αγωνίες τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κατρούγκαλος θα επισκεφτεί το Ηράκλειο προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Τρέχουσες Πολιτικές Εξελίξεις».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Ανδρόγεω (2ος όροφος) του Δήμου Ηρακλείου στις 8.00 το βράδυ.

Πηγή: creteplus.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<