Στις 11 Νοεμβρίου ο 78ος Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός «ο Θαλής»

Στις 11 Νοεμβρίου ο 78ος Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός «ο Θαλής»

23 Οκτωβρίου 2017

Το παράρτημα Λασιθίου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ανακοινώνει ότι το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, θα διεξαχθεί ο 78ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «ο Θαλής» (ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές των β’, γ΄ τάξεων του Γυμνασίου και των α’, β’, γ’ τάξεων του Λυκείου).

 Παράλληλα θα διεξαχθεί και ο 4ος Παλλασιθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά, που απευθύνεται αποκλειστικά στους μαθητές της α’ τάξης του Γυμνασίου.Παρακαλούνται οι συνάδελφοι μαθηματικοί, να ενημερώσουν σχετικά τους μαθητές τους, καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικό να τους ενισχυθεί η διάθεση συμμετοχής σε εκπαιδευτικούς διαγωνισμούς που προάγουν την γνώση, και προσδίδουν εμπειρία και πολλαπλά οφέλη.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην επιλογή θεμάτων και στην διόρθωση γραπτών του τοπικού διαγωνισμού, μπορούν να επικοινωνήσουν εγκαίρως με την γραμματέα της Δ.Ε. του παραρτήματος κυρία Ελένη Τζερεμέ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:elenitzereme@yahoo.gr.

Αναλυτικές οδηγίες για την εξέταση καθώς και για τα εξεταστικά κέντρα του νομού Λασιθίου, θα συμπεριληφθούν σε επόμενο δελτίο τύπου του παραρτήματος.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<