Αλβανία: Ισχυρός σεισμός με νεκρούς (VIDEOS)

Αλβανία: Ισχυρός σεισμός με νεκρούς (VIDEOS)

26 Νοεμβρίου 2019

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την Αλβανία στις 03:53 τοπική ώρα [04:53 ώρα Ελλάδας] και σύμφωνα με το Reuters υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς, περισσότερους από 150 τραυματίες και πλήθος αναφορών για άτομα που έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια κτιρίων ή αγνοούνται.

Η σεισμική δόνηση, που είναι και η ισχυρότερη που έχει καταγραφεί στην Αλβανία εδώ και δεκαετίες τρομοκράτησε χιλιάδες πολίτες που βγήκαν στους δρόμους μέσα στη νύχτα αν και αρκετοί είχαν εγκαταλείψει ήδη τα σπίτια τους καθώς των 6,4 Ρίχτερν είχαν προηγηθεί μικρότερου μεγέθους σεισμοί.

Υπάρχουν μάλιστα και αναφορές για ανθρώπους που από τον φόβο τους πήδηξαν από τα μπαλκόνια και τα παράθυρα παλιών κτηρίων προφανώς ελπίζοντας να αποφύγουν τον εγκλωβισμό σε μια πιθανή κατάρρευση.

Δυστυχώς όμως, δεδομένης της ώρας που σημειώθηκε ο σεισμός αρκετοί άνθρωποι φαίνεται πως δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν άμεσα και ενώ είχαν προηγηθεί μικρότεροι σεισμοί.


Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<