Αντιπρόεδρος ΣΑΤΑ: «Ο συνάδελφος δεν έπρεπε να μιλήσει σαν βλάκας»

Αντιπρόεδρος ΣΑΤΑ: «Ο συνάδελφος δεν έπρεπε να μιλήσει σαν βλάκας»

23 Μαρτίου 2019 0 σχόλια

Για την υπόθεση του οδηγού ταξί, ο οποίος αρνήθηκε να επιβιβάσει τη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΣΑΤΑ, Κώστας Δήμος.

«Ο συνάδελφος βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Ο τρόπος που αντέδρασε δεν ήταν αυτός που έπρεπε να είναι. Δεν επικροτούμε τη συμπεριφορά του αλλά να σκεφτεί κανείς τι θα έκανε και ο ίδιος αν έβλεπε άνθρωπο αιμόφυρτο μπροστά του. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς άνθρωπος το αίμα» είπε αρχικά στη συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Ωστόσο, άσκησε κριτική για τον τρόπο που μίλησε ο οδηγός στα ΜΜΕ: «Εκείνο που είναι κατακριτέο είναι ο τρόπος που μίλησε. Μπαίνει ένα ερώτημα, είναι έτσι ή του βγήκε αυτό το πράγμα στην αντίδρασή του πάνω; Θα έπρεπε να καλέσει βοήθεια, να μιλήσει όμορφα, να αντιδράσει τελείως διαφορετικά. Δεν έπρεπε να μιλήσει σαν βλάκας σαν να μην έχει συμβεί τίποτα».

Η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι ζητήθηκαν τα στοιχεία και θα κινηθούν οι διαδικασίες και θα επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις στον οδηγό ταξί.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος σχετικά με την ανθρώπινη τραγωδία στο Ελληνικό και την περιγραφόμενη αντίδραση του οδηγού ταξί, στον οποίο απευθύνθηκε η άτυχη γυναίκα, η αρμόδια Γενική Διεύθυνση της Περιφέρειας Αττικής ζήτησε με έγγραφό της από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές τα στοιχεία ταυτότητας του εν λόγω οδηγού, προκειμένου να κινηθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες και να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<