Αυγενάκης: «Η Μάχη της Κρήτης θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στις μνήμες των Κρητικών»

Αυγενάκης: «Η Μάχη της Κρήτης θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στις μνήμες των Κρητικών»

19 Μαΐου 2019

Στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αρχανών-Αστερουσίων, η Περιφέρεια  Κρήτης, η Τοπική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χάρακα «Ο Άγιος Παντελεήμονας» για την 78η επέτειο της Μάχης της Κρήτης και του βομβαρδισμού του Χάρακα από την Γερμανική Αεροπορία, παραβρέθηκε ο Γραμματέας ΠΕ και Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

 Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ο κ. Αυγενάκης πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση:

 «Σήμερα τιμούμε τους ήρωες και τις ηρωίδες της Μάχης της Κρήτης, που έδωσαν την ζωή τους για την λευτεριά, και τα αθώα θύματα του πληθυσμού του Χάρακα που χάθηκαν από τον παράνομο Γερμανικό Βομβαρδισμό της 2ας Ιουνίου του 1941.

 Η Μάχη της Κρήτης αποτελεί κορυφαία στιγμή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στις μνήμες των Κρητικών, των Ελλήνων αλλά και στις σελίδες της Ελληνικής και παγκόσμιας ιστορίας.

 Στρέφουμε τη σκέψη μας στους ήρωες της Μάχης της Κρήτης και στέλνουμε το μήνυμα ότι η ελευθερία, η περηφάνεια και η παλικαριά της Κρήτης αποτελούν κομμάτι όλων μας βαθιά ριζωμένο, και αποτελεί δικό μας καθήκον να εξασφαλίσουμε την αλληλεγγύη και την ενότητα του ελληνικού Έθνους. Ενότητα απαραίτητη για να κάνει η χώρα μας το μεγάλο άλμα στο μέλλον».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<