Δείτε αποκλειστικές εικόνες από την ομιλία Τσίπρα: Τα συλλαλητήρια, οι αφίξεις υπουργών και οι εντάσεις (VIDEO)

Δείτε αποκλειστικές εικόνες από την ομιλία Τσίπρα: Τα συλλαλητήρια, οι αφίξεις υπουργών και οι εντάσεις (VIDEO)

22 Σεπτεμβρίου 2017

To Voucher Ergasia ήταν το μοναδικό κρητικό σάιτ που κάλυψε από κοντά με video την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και όλα τα παραλειπόμενα αυτής.

Από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης η Πλατεία Ελευθερίας γέμισε από αστυνομικές δυνάμεις και σιγά-σιγά τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο για αποκλεισμό της περιοχής από τους διαδηλωτές. Είναι χαρακτηριστικό πως είχε δημιουργηθεί ειδική ζώνη ώστε να μην πλησιάσει το πλήθος στην Πλατεία και δη στον κινηματοθέατρο «Αστόρια» όπου θα μιλούσε ο πρωθυπουργός.

Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε ένταση με τους αγρότες της Κρήτης που έφτασαν με τρακτέρ και αγροτικά στο άγαλμα του Βενιζέλου, αλλά δύο κλούβες ΜΑΤ τους ανέκοψαν την πορεία. Οσον αφορά στην πορεία του ΠΑΜΕ, ξεκίνησε στην πλατεία Κορνάρου, έφτασε μέχρι τη Δικαιοσύνης και στη συνέχεια επέστρεψε στη βάση της.

Δείτε στο παρακάτω video του Voucher Ergasia αποκλειστικά πλάνα πριν και κατά τη διάρκεια της ομιλίας Τσίπρα στην «Αστόρια». Οι αστυνομικές δυνάμεις, ο αποκλεισμός των δρόμων, τα «πηγαδάκια» των Υπουργών, οι αφίξεις, οι πορείες, οι εντάσεις.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<