Δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διακοπών της ΔΕΗ

Δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διακοπών της ΔΕΗ

25 Μαρτίου 2017

Aνακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. –  ΔΙΑΚΟΠΗ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ  ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Ειδοποιούνται  οι κάτοικοι  των παρακάτω  περιοχών  και  χωριών  ότι  για  να  εκτελεστούν   απαραίτητες τεχνικές  εργασίες   του  ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.  θα  γίνει διακοπή  του ηλεκτρικού    ρεύματος   όπως παρακάτω:

​ΔΕΥΤΕΡΑ  27/3/2017
08:00-11:00
Στην Καλλιθέα και στην ΒΙΠΕ στην οδό Δ και στις οδούς I από την οδό B έως την οδό Δ, οδό Π από την οδό Κ έως την οδό Δ, περιλαμβανομένων των εργοστασίων Μηλάκη, Κρητική Γαστρονομία, Μινωικά Πλαστικά, First quality cheese, Mega plast, πρώην Αγρέξ, Λυρώνη, εγκαταστάσεις ΣΕΥΦΑΝΗ, βιοτ.Κατσιμπρή, Σοφίου, Βεμετ, Δομική Κρήτης, Αρετή Α.Ε, Κανδεμηλή, Αβραμίδη, Νίκης Α.E, Πολυπλάστ Μαράκη, Creta eco Phoenox, Κεφάλκο, Κρητών Άρτος. Επίσης στην περιοχή της διακλάδωσης προς τον οικισμό Πρασσά.

08:00-13:00
Στη ΒΙΠΕΗ στην οδό Ι από την οδό Δ έως την οδό Β , περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων ΕΝΑ Cash & Carry και σκαπτικών Καστρινογιάννη, Μιχαήλου και Γωννιανάκη.

08:00-13:00
Στη Φοινικιά στις περιοχές των επιχειρήσεων πίτσες Κυριακάκη στην οδό Ειρήνης και Φιλίας 53, των επιχειρήσεων Μελισσείδη, Εξαγωγική Ένωση Σουλτανίνας, τζάμια Κάββαλος, Ντεκο εξπερ, αλουμίνια Πικράκη και ξυλαποθήκης Ζαχαράκη.

11:00-15:00
Στην Κνωσσό στις περιοχές του οικισμού Μακρύς τοίχος, του οικισμού Βλυχιά και του Βιολογικού καθαρισμού Αρχανών.Στην Αγ.Ειρήνη στα Σπήλια στις περιοχές του οικισμού, της ταβέρνας Φεγγάρι, του παλαιού οινοποιείου, της περιοχής όπισθεν του πρατήριο υγρών καυσίμων προς Κ.Αρχάνες, της περιοχής πιο μέσα από την Αγ. Ειρήνη (χωριό) προς το ποτάμι και προς τις Αρχάνες, της περιοχής από Αγ. Ειρήνη προς Σύλλαμο, πίσω από την οικία Γεωργιάδη. Στις περιοχές από Σύλλαμο προς Αρχάνες πριν το βιολογικό καθαρισμό Αρχανών και στις Αρχάνες στην περιοχή από τη διακλάδωση προς Αφέντη Χριστό, από το αμαξοστάσιο του Δήμου, πάνω δεξιά.

12:00-15:00
Στο Δ.Χερσονήσου, στις περιοχές Πάνω Γούβες, Καλό χωριό, Κόξαρη, Βορίτσι, Σκοτεινό, Χαρασσό καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

ΤΡΙΤΗ 28/3/2017
08:00-09:30 και 14:00-15:00

Στο Δ.Μαλεβυζίου στον οικισμό Λινοπεραμάτων και στις περιοχές Αλμυρού, Σκαφιδαρά, αποθηκών ΔΕΗ, Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου και κέντρου διασκεδάσεως Κουρήτες.Επίσης στα Λινοπεράματα στις περιοχές των επιχειρήσεων τσιμέντων ΤΙΤΑΝ και ΗΡΑΚΛΗΣ των καυσίμων Μαμιδάκη, του κέντρου διασκεδάσεως Ολύμπια Παλλάς και στις περιοχές Παντάνασα, Παλαιόκαστρο, Μαδέ, Λυγαριά, Αγ.Πελαγία, παραλία Μονοναύτη  και στα χωριά Ροδιά, Αχλάδα. Στους οικισμούς ΑΤΕ και ΘΗΣΕΑΣ, στο ραντάρ στο Βασιλικό, στις εγκαταστάσεις του Α /Π ΡΟΚΑ καθώς & σ’ όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες ραδιοτηλεοπτικών σταθμών των παραπάνω περιοχών και χωριών.

08:30-11:30
Στο Λ. Χερσονήσου, στο δρόμο προς το ξενοδοχείο Creta marris στην περιοχή του s.m.Carrefour, στις περιοχές γύρω από το ξενοδοχείο Heronissos, της παραλίας μετά την επιχείρηση Camino, του Λιμεναρχείου Χερσονήσσου (Φάρος) και της εκκλησία της Αγ.Παρασκευής.Επίσης στις οδούς Σανουδάκη, Αρχαίου θεάτρου και Φιλονήδου Ζώτου.

12:00-14:30
Στο Δ.Χερσονήσου, στη Χερσόνησο, στην περιοχή του δρόμου προς το παλαιό ΙΚΑ , του ξενοδοχείου Καλουτσάκη και του ξενοδοχείου Άλμπατρος.

12:00-15:00
Στην περιοχή Αγάκου μετόχι, στην οδό Κώστα Κρυστάλη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/3/2017
08:00-14:30
Στο Δ.Φαιστού στα χωριά Κλήμα και Τυμπάκι περιλαμβανομένων των περιοχών Ένωσης Αγροτικού συν/σμού Τυμπακίου, των εγκαταστάσεων του αερολιμένα Τυμπακίου του συσκευαστηρίων Τζωρτζακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη.Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη, Λατζουράκη, ξενοδοχείου Βογιατζάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του Στρατόπεδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

08:30-11:30
Στα Μάλλια, στην περιοχή του πρώην δημαρχείου Μαλλίων.

10:00-11:30
Στο χωριό Καστέλι Μοιρών, στον Αναδασμό, στην περιοχή του καταστήματος Φανουράκη.

10:00-12:00
Στο χωριό Καμηλάρι του Δ.Φαιστού, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Τζένιφερ Σιμόν.

12:00-14:00
Στο χωριό Γέργερη του Δ.Γόρτυνας στην περιοχή της αποθήκης Σηφάκη Γ .

12:00-14:30
Στο Μοχό, στην περιοχή της πλατεία του Μοχού και στο κέντρο του χωριού.

ΠΕΜΠΤΗ 30/3/2017  
08:00-09:00
Στο χωριό Γεράκι του Δ.Μινώα Πεδιάδος στην περιοχή της εκκλησίας και της οικίας Σαμωνάκη Εμμ.

08:00-13:00
Γενικά στο χωριό Θραψανό του Δ.Μινώα Πεδιάδος και στις περιοχές της γεώτρησης Χουρδάκη και των θερμοκηπίων Στρουμπάκη και Δρακάκη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

08:30-12:00
Στο Δ.Χερσονήσου, στη Χερσόνησο, στις περιοχή του φούρνου Βενέρη.

09:00-10:00
Γενικά στο χωριό Ξενιάκος Δ.Βιάννου.

10:00-12:00
Γενικά στο χωριό Αυλή του Δ.Μινώα Πεδιάδος.

13:00-15:00
Γενικά στα χωριά Πανόραμα και Στείρωνας του Δ. Μινώα Πεδιάδος

13:00-15:00
Στο χωριό Ζωφόροι του Δ. Μινώα Πεδιάδος στην περιοχή του ελαιουργείου Ζωφόρων και της νεοανεγειρόμενης αποθήκης Δαμιανάκη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  31/3/2017     
08:00-13:00
Στον οικισμό Αγ.Βλάση και στην περιοχή της οικίας Τζομπανάκη και Πλουμή και στις εγκαταστάσεις της γεωτρήσεις Β6 της ΔΕΥΑΗ .

08:00-15:00
Στη Γιόφυρο, στη λεωφ. Σπ. Μουστακλή από την οδό Τρικάλων έως την λεωφ.62 Μαρτύρων και στις οδούς Έβρου, Άρτας, Ευβοίας, Τρικάλων, Αττικής, Αργολίδος και Φωκίδος.

08:30-10:00
Στη Λ.62 Μαρτύρων από την οδό Βοιωτίας μέχρι την οδό Π.Κανελοπούλου μετά παρόδων.Στις περιοχές των επιχειρήσεων Sprinder, SEAT, PEUGΕOT, Κολομβάκη.Επίσης στις περιοχές του ραδ.σταθμού ΕΡΑ – 4, του s.m.Carrefour και στην Αμμουδάρα στις περιοχές Βαγιά, και στα ξενοδοχείων Κοράλι, Candia maris, Creta Sun, Agapi Beach, Μαριλένα, του ξενοδοχείου Santa Marina καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχές.

11:00-15:00
Στο Κορακοβούνι, στην περιοχή της οδού Φοινίτση 40, της οικίας Ζαϊμάκη Φωτεινή.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για το λόγω αυτό οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ  Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου μας ακόμα και αν βρίσκονται καταγής.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<