Δεκάμηνη φυλάκιση στον πατέρα που κλείδωσε το παιδί του σε τουαλέτα

Δεκάμηνη φυλάκιση στον πατέρα που κλείδωσε το παιδί του σε τουαλέτα

21 Μαρτίου 2019 0 σχόλια

Δεκάμηνη φυλάκιση, με τριετή αναστολή, επιβλήθηκε στον 54χρονο πατέρα, ο οποίος άφησε κλειδωμένο το 8χρονο παιδί του στην εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού της οικογένειας, στον Μασταμπά Ηρακλείου.

Ο δικηγόρος του πατέρα ζήτησε αναβολή, για να δώσει το παρών και η μητέρα, ως βασικός μάρτυρας, αλλά τελικά το αίτημα του δεν έγινε δεκτό και προχώρησε η εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο πατέρας απολογήθηκε λέγοντας ότι δεν έγινε εσκεμμένα αυτή η ενέργεια και μάλιστα δικαιολόγησε τη γυναίκα του, η οποία ήταν αυτή που κλείδωσε το παιδί (σύμφωνα με τον πατέρα χωρίς να το ξέρει) μέσα στην τουαλέτα.

Καταθέτοντας την εκτίμησή του, είπε πως όσο ο ίδιος περίμενε στο μηχανάκι τη σύζυγό του να φέρει από το σπίτι το κινητό του, πιθανότατα το παιδί μπήκε στην τουαλέτα, η μητέρα δεν το αντιλήφθηκε και τράβηξε το σύρτη. Τόνισε ότι σαν γονείς δε συμπεριφέρονται άσχημα στο παιδί.

Ο Εισαγγελέας έδρας, Ευστάθιος Θεοφανίδης είπε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε κατακρατηθεί το παιδί στην τουαλέτα και εκτίμησε ότι «βόλευε» πολύ το ζευγάρι ο εγκλεισμός του παιδιού στην τουαλέτα. Παράλληλα έθιξε το γεγονός του ότι άφηναν το παιδί στον ξυλουργό, χωρίς να προκύπτει η σχέση εμπιστοσύνης και πρότεινε την ενοχή του πατέρα

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<