Ντόμινο εξελίξεων για το Δήμο Ηρακλείου!

Ντόμινο εξελίξεων για το Δήμο Ηρακλείου!

11 Οκτωβρίου 2018

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, σε ό,τι αφορά τις δημοτικές εξελίξεις. Λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη ότι η υποψηφιότητα του Φραγκίσκου Παρασύρη φαίνεται να οριστικοποιείται, διαμορφώνοντας νέα δεδομένα στο δημοτικό σκηνικό του Ηρακλείου, και από τη ΝΔ σε τοπικό επίπεδο φαίνεται ότι έχουμε ραγδαίες εξελίξεις.

Κι αυτό, γιατί μετά την αξιολόγηση και την εξέταση όλων των δεδομένων από την Επιτροπή Εκλογικής Ετοιμότητας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου – που πάντως δεν παρέδωσε κάποιο πόρισμα – χθες βράδυ, η τοπική ΝΟΔΕ φαίνεται να προχώρησε σε ένα πρώτο πολιτικό συμπέρασμα που ανοίγει και το δρόμο των πολιτικών εξελίξεων, καθώς κρίθηκε ότι ο Βασίλης Λαμπρινός δεν … περνάει τον πήχη της πολιτικής αξιολόγησης που είχε θέσει το όργανο. Ως εκ τούτου ανοίγει ο δρόμος για μια άλλη υποψηφιότητα που θα στηρίξει το κόμμα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Την ίδια ώρα ρευστό παραμένει το τί θα κάνει ο Γιάννης Κουράκης, καθώς η υποψηφιότητα του Φραγκίσκου Παρασύρη αλλάζει τα δεδομένα. Ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, αύριο το βράδυ στο Σίβα, έχει ζητήσει να συναντηθεί με τους προέδρους των δημοτικών ενοτήτων που περιλαμβάνονται στο δήμο Ηρακλείου και προφανώς εκεί θα κληθεί να απαντήσει για το αν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για το δήμο Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<