«Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» στο Ηράκλειο

«Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» στο Ηράκλειο

22 Μαΐου 2018

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ), και το Πάντειο Πανεπιστήμιο, πραγματοποιούν απο κοινού σεμινάριο, με θέμα «Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» στο Ηράκλειο.

Το σεμινάριο, το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι δημοσιογράφοι, μέλη και μη μέλη της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΠΣΑΤ, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στο Παγκρήτιο Στάδιο (αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου).

Στο σεμινάριο θα διδάξουν ο Αντιπρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου καθηγητής Νίκος Λέανδρος, ο Σταύρος Καπερώνης (διδακτικό προσωπικό Παντείου Πανεπιστημίου) και ο Σωτήρης Τριανταφύλλου (τέως Πρόεδρος ΠΣΑΤ, διδακτικό προσωπικό Παντείου Πανεπιστημίου & ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 23 Μαΐου

10:00 – 12:45 Νίκος Λέανδρος «Το νέο επικοινωνιακό παράδειγμα και οι επιπτώσεις στον αθλητικό Τύπο. Οι εξελίξεις στην αγορά των Μέσων και οι νέες επιχειρηματικές πρακτικές.»

12:45 – 13:00 Διάλειμμα

13:00 – 15:00: Σταύρος Καπερώνης «Web usability, ψηφιακή αφήγηση, fake News και mobile δημοσιογραφία στο digital περιβάλλον»

15:00 – 15:15: Διάλειμμα

15:15 – 17:15: Σωτήρης Τριανταφύλλου «Social Media, Ρομποτική δημοσιογραφία και κινητές συσκευές»

Το επιμορφωτικό σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης της Ακαδημίας Αθλητικών Συντακτών (ΑΚΑΣ) του ΠΣΑΤ και αποτελεί ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<