Διεθνές συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, διατροφή και υγεία» στο Ηράκλειο Κρήτης

Διεθνές συνέδριο «Άμπελος, Οίνος, διατροφή και υγεία» στο Ηράκλειο Κρήτης

25 Αυγούστου 2017

Το διεθνές συνέδριο με θέμα «Άμπελος, Οίνος, διατροφή και υγεία» διοργανώνει στο Ηράκλειο η έδρα της UNESCO «Κουλτούρα και παραδόσεις του Οίνου» του Πανεπιστημίου της Βουργουνδίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «Δήμητρα», την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Οίνου και την Ένωση Μεσογειακής διατροφής και υγείας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 26 Μαΐου του 2018.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Αυγούστου  ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου Gian Andrea Garancini είχε συνάντηση με μέλη της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, προκειμένου να συζητήσουν ορισμένα θέματα που αφορούν την συνεργασία των δυο πλευρών.

Το συνέδριο, μεταξύ άλλων, στοχεύει στην ανάδειξη της πολιτιστικής πολυμορφίας πρακτικών παραγωγής οίνου σε σχέση με τις παραδόσεις και την ταυτότητα διαφόρων χωρών και περιλαμβάνει θεματικές επισκέψεις σε αμπελώνες και αγροτικές περιοχές ενώ αναμένεται να συγκεντρώσει ενδιαφέρον των ειδικών γύρω από τον οίνο και την διατροφή από ολόκληρο τον κόσμο.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Garancini δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που το Ηράκλειο θα είναι η έδρα ενός σημαντικού συνεδρίου, το οποίο, μεταξύ άλλων, προσφέρει τη δυνατότητα διεθνούς προβολής τόσο στην πόλη όσο και στα κρητικά προϊόντα.

 

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<