Από την Πολωνία στο Ηράκλειο – Μια Διεθνής Έκθεση Έργων στο Ηράκλειο Κρήτης

Από την Πολωνία στο Ηράκλειο – Μια Διεθνής Έκθεση Έργων στο Ηράκλειο Κρήτης

30 Αυγούστου 2017
ARCH Inside 2017 Πρώτη Διεθνής Έκθεση Έργων Αρχιτεκτονικής, Εσωτερικής Διακόσμησης και Διακοσμητικής Τέχνης.

Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 οι Καθηγητές του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Ακαδημίας Τέχνης του Στεττίνου- Katarzyna Utecht D.Sc. (Επιμελήτρια), Dominika Zawojska M.Sc. (Επιμελήτρια και επί κεφαλής της εκδήλωσης) και Pawet Machomet (Επιμελητής) θα έχουν την χαρά να παρουσιάσουν για πρώτη φορά την έκθεση ARCH Inside.

Η ARCH Inside θα είναι έκθεση Καθηγητών και σπουδαστών, μεταξύ άλλων, τουΤμήματος Εικαστικών Τεχνών της Ακαδημίας Τέχνης του Στεττίνου, καθώς και του Πανεπιστημίου Τέχνης του Πόζναν, της Ακαδημίας Καλών Τεχνών του Βροτσλαβ και του Πολυτεχνείου της Σιλεσίας.

Η εκδήλωση θα συνιστά έκθεση στρογγυλής τραπέζης, που θα παρουσιάσει σε ευρύτερη μορφή έργα, που πραγματοποιούνται στις καλύτερες Καλλιτεχνικές Σχολές της Πολωνίας και του εξωτερικού.

«Ελπίζουμε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε εξαιρετικά έργα αρχιτεκτονικής, εσωτερικής διακόσμησης και διακοσμητικής τέχνης με την ευρύτερη έννοια, όπως επίσης, και φωτογραφίας συσχετισμένης με την αίσθηση αρχιτεκτονικής και χώρου».

Τα έργα που θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια της έκθεσης είναι συχνά καθαρά εννοιολογικά οράματα σχεδιασμού Καθηγητών και σπουδαστών, όπως επίσης, και φωτογραφίες ολοκληρωμένων κτιρίων, που χτίστηκαν στην Πολωνία και στο εξωτερικό.

Η πρώτη έκθεση του ARCH Inside 2017 θα παρουσιαστεί κατά την διάρκεια του Πέμπτου Διεπιστημονικού Συμποσίου για θέματα Τέχνης, Επιστήμης και Τεχνολογίας, Μήδεια 2017, στο Ηράκλειο Κρήτης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<