Κούγιας για Ριχάρδο: «Παραπλανήθηκε και ο Πρωθυπουργός»

Κούγιας για Ριχάρδο: «Παραπλανήθηκε και ο Πρωθυπουργός»

4 Δεκεμβρίου 2018

Aπόλυτα δικαιωμένος» για την εξέλιξη στην υπόθεση «Ριχάρδου» είναι ο συνήγορος του γνωστού ενεχυροδανιστή, Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στο ΕΘΝΟΣ, ο κ.Κούγιας τόνισε χαρακτηριστικά: «Εχω ανάμεικτα συναισθήματα γιατί δικαιώνεται αυτό που από την πρώτη στιγμή διεκδικούσα: Δεν υπάρχει καμία παράβαση!

Από την άλλη έχω μια απίστευτη λύπη και απογοήτευση. Σε μια υπόθεση που το μόνο που χρειαζόταν ήταν να διαβάσουν την ελληνική νομοθεσία και να την ερμηνεύσουν σωστά μέσα σε δύο λεπτά, κάποιοι παραπλάνησαν τον πρωθυπουργό και τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα. Το χειρότερο από όλα είναι πως αθώοι εντελώς άνθρωποι, οι οποίοι ασκούν απόλυτα νόμιμα ένα πιθανώς αντιπαθητικό επάγγελμα, βρίσκονται αυτή τη στιγμή, έστω και για λίγες μέρες, στα μπουντρούμια της ΓΑΔΑ, μαζί με δολοφόνους, εμπόρους ναρκωτικών, βιαστές και εκβιαστές. Και βεβαίως είναι δεδομένο ότι έχουν καταστραφεί ανεπανόρθωτα ηθικά και επιχειρηματικά».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<