Έφθασε με καθυστέρηση το Άγιο Φως (VIDEO)

Έφθασε με καθυστέρηση το Άγιο Φως (VIDEO)

27 Απριλίου 2019

Στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, την 112η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, προσγειώθηκε στις 8.15 μ.μ. το κυβερνητικό αεροσκάφος που μεταφέρει από τα Ιεροσόλυμα την αποστολή της ελληνικής πολιτείας με το ‘Αγιο Φως.

Το Αγιο Φως μετέφερε στην Αθήνα ο Έξαρχος του Αγίου Τάφου εν Ελλάδι κ. Δαμιανός, ενώ η υποδοχή του πραγματοποιήθηκε με τιμές αρχηγού κράτους από άγημα του Υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας.

Στη συνέχεια το ‘Αγιο Φως είχε προγραμματιστεί να μεταφερθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με ιδιωτικό ελικόπτερο, όπου με πτήσεις της Aegean, της Olympic Air και της Sky Express θα ταξιδέψει σε όλες τις γωνιές της ελληνικής επικράτειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Άγιο Φως έφθασε στην Ελλάδα με μία ώρα καθυστέρηση, ενώ το ιδιωτικό ελικόπτερο που είχε προγραμματιστεί να πετάξει από την Ελευσίνα προς το «Ελ. Βενιζέλος» δεν απογειώθηκε τελικά, λόγω προχωρημένης ώρας, καθώς καθυστέρησε η πτήση του κυβερνητικού αεροσκάφους από το Τελ Αβίβ. Έτσι, το Φως μεταφέρθηκε οδικώς στον διεθνή αερολιμένα, για να παραληφθεί από τα αεροσκάφη που θα το μετέφεραν στην υπόλοιπη χώρα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<