Ελεύθερος ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο

Ελεύθερος ο 28χρονος που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο

26 Αυγούστου 2019

Με απόφαση εισαγγελέα από το ναυτοδικείο Πειραιά, ο 28χρονος -στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων – που φέρεται να σκότωσε και να εγκατέλειψε στο δρόμο την 67χρονη γυναίκα και το εγγονάκι της, αφέθηκε ελεύθερος.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας από το ναυτοδικείο Πειραιά, έκρινε ότι ο 28χρονος μπορεί να αφεθεί ελεύθερος, κάτι που έγινε την νύχτα, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες Πλημμεληματικού βαθμού. Η κατηγορία που έχει συνταχθεί είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει οργή στην τοπική κοινωνία, η οποία είναι συγκλονισμένη από την τραγωδία.

Εν τω μεταξύ, σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως  σχετικά με τον τρόπο που η 67χρονη γιαγιά και το ενός έτους εγγονάκι της, βρήκαν τραγικό θάνατο χθες το απόγευμα στις Καμάρες του Αιγίου, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε ο 28χρονος τους θέρισε κυριολεκτικά και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου άγνωστο για ποιους λόγους έχασε τον έλεγχο και ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, όπου εκινείτο η 67χρονη γιαγιά, κρατώντας το βρέφος.

Το αυτοκίνητο παρέσυρε και τους δύο, χτυπώντας τους με δύναμη πάνω σε μάντρα, συνθλίβοντας τους στην κυριολεξία. 

Στη συνέχεια ο οδηγός τράπηκε σε φυγή και οι Αρχές που ειδοποιήθηκαν, αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, εντοπίζοντάς τον λίγο αργότερα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον τόπο του συμβάντος, όπου και τον συνέλαβαν.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<