Έντονη δραστηριότητα στις κλινικές της Κρήτης λόγω του ιού H1N1 (VIDEO)

Έντονη δραστηριότητα στις κλινικές της Κρήτης λόγω του ιού H1N1 (VIDEO)

24 Φεβρουαρίου 2019

Η γρίπη, λόγω του ιού H1N1 βρίσκεται σε έξαρση σε όλη τη χώρα και η Κρήτη δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Οι παιδιατρικές κλινικές του νησιού δεν αδειάζουν και τα συμβάντα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Μιλώντας για το θέμα η διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής του Βενιζέλειου νοσοκομείο, τόνισε ότι εκτός των παιδιών, τα οποία εμπίπτουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου, θα πρέπει να εμβολιάζονται και οι συνοδοί τους. Για πολλοστή φορά τονίστηκε και η ελλιπής ενημέρωση του πληθυσμού, όσον αφορά το θέμα του εμβολιασμού και έκρουσε των κώδωνα του κινδύνου στους γονείς, που έχουν παιδιά σε σχολεία, οποιασδήποτε βαθμίδας και αν είναι αυτό.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για ικανοποιητικό αριθμό ατόμων που έχουν κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο, αλλά και για νέα παρτίδα εμβολίων τα οποία βρίσκονται στα φαρμακεία.

Άπαντες συνιστούν ψυχραιμία και καλούν τον κόσμο να εμβολιαστεί ακόμα και τώρα, ειδικά αν ανήκουν σε κάποια από τις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες.

Πρόσφατα, το ΚΕΕΛΠΝΟ ανακοίνωσε ότι, από τον περασμένο Οκτώβριο, 74 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από τη γρίπη. Επί συνόλου 274 κρουσμάτων, μόλις τα 36 είχαν εμβολιαστεί.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<