ΕΣΔΑΚ: 5 & 6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης

ΕΣΔΑΚ: 5 & 6 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης

1 Δεκεμβρίου 2017

Την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης, από τις 17:30 έως τις 20:30, στα γραφεία του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.), στην λ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 22 & Σκουλάδων (3ος όροφος).

Στο εργαστήριο οι συμμετέχοντες θα μάθουν να κατασκευάζουν εύκολες χριστουγεννιάτικες κατασκευές από χαρτί, κατάλληλες για την διακόσμηση του σπιτιού ή ακόμα και για δώρα. Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες και κατ’ εξαίρεση σε παιδιά άνω των 10 ετών, εφόσον συνοδεύονται.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε μία από τις δυο ημέρες διεξαγωγής του σεμιναρίου, ενώ λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν μαζί τους :

-ψαλίδι

-κόλλα στιγμής γενικής χρήσης

-χάρακα

-στυλό ή μολύβι

Για το στεφάνι χρειαζόμαστε:

-λεπτό χρωματιστό χαρτί σε δύο χρώματα που συνδυάζονται (4 φύλλα από κάθε χρώμα – μπορεί να είναι σελίδες περιοδικού χωρίς γράμματα ή χαρτί περιτυλίγματος).

Για το αστέρι :χρησιμοποιούμε σταθερό (όχι μαλακό) χαρτί περιτυλίγματος ή 2 φύλλα  λεπτό χαρτόνι Α4 σε χρώμα της αρεσκείας σας (προαιρετικά).

-Χρειαζόμαστε ακόμα λεπτή κορδέλα σε ταιριαστό χρώμα για να κρεμάσουμε τις δημιουργίες μας.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν όπως πάντα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<