«Φωτιά» για τους… «θεριακλήδες» – Τα αποτελέσματα των ελέγχων στην Κρήτη

«Φωτιά» για τους… «θεριακλήδες» – Τα αποτελέσματα των ελέγχων στην Κρήτη

18 Δεκεμβρίου 2019

Λίγους μήνες μετά από την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και στην Κρήτη και τα αποτελέσματα από τους ελέγχους που διενεργούνται είναι ουσιαστικά.

Οι αριθμοί «μιλούν» καθώς, όπως φαίνεται από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης είτε από αμιγώς αστυνομικές υπηρεσίες είτε από κοινού με άλλους φορείς και υγειονομικές υπηρεσίες, στο πλαίσιο της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου, εντοπίστηκαν παραβάτες και επιβλήθηκαν πρόστιμα.

Για την περίοδο 15 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου στα Χανιά διενεργήθηκαν 28 έλεγχοι, στο Ρέθυμνο 51, στο Ηράκλειο 166 και στο Λασίθι 8.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων βεβαιώθηκαν 3 παραβάσεις στο Ηράκλειο σε καπνιστή που κάπνιζε σε εξωτερικό χώρο με 4 πλευρές κλειστές, στον ιδιοκτήτη που επέτρεψε το κάπνισμα σε εξωτερικό χώρο με 4 πλευρές κλειστές και μια πάλι στον ιδιοκτήτη που δεν διέθετε βιβλίο αναφοράς καπνίσματος.

Οι έλεγχοι επικεντρώνονται κυρίως σε επιχειρήσεις, αλλά και Υπηρεσίες. Τα πρόστιμα αφορούν κυρίως ελλείψεις των επιχειρήσεων, όπως για παράδειγμα το λεγόμενο βιβλίο αναφοράς που πρέπει να υπάρχει σε κάθε επιχείρηση και το οποίο σφραγίζεται από το Τμήμα Καταστημάτων του Δήμου Ηρακλείου.

Φυσικά έχουν βεβαιωθεί πρόστιμα για κάπνισμα εντός κλειστών χώρων, αλλά και για τασάκια στα τραπέζια.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<