Φωτιές: Συνεχίζεται η πύρινη κόλαση στην Ανατολική Αττική (videos)

Φωτιές: Συνεχίζεται η πύρινη κόλαση στην Ανατολική Αττική (videos)

15 Αυγούστου 2017

Ανεξέλεγκτο μαίνεται το μέτωπο της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική, αφού τελικά πέρασε τη λεωφόρο Καλάμου και κινείται προς το Πολυδένδρι.

O αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου ανέφερε ότι η φωτιά κινείται ανάμεσα από το Πολυδένδρι προς τη Μαλακάσα, βρίσκεται ανάμεσα, το μέτωπο είναι τεράστιο και έρχεται με μεγάλη ταχύτητα. Εκάνε, μάλιστα, έκκληση να μην πηγαίνει κανείς προς αυτή την περιοχή καθώς η κατάσταση είναι επικίνδυνη.

«Σήμερα είναι η πιο δύσκολη μέρα της πυρκαγιάς. Οι άνεμοι είναι ανεξήγητοι. Υπάρχει τέτοιος στροβιλισμός που η φωτιά διαχέεται δεξιά και αριστερά. Ενώ πάει βόρεια, ξαφνικά γυρίζει νότια», δήλωσε ο Δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης. «Το κακό είναι ότι τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα δεν μπορούν να κάνουν ρίψεις μπροστά στη φωτιά, μπορούν μόνο από πλάγια. Και επειδή αλλάζει συνεχώς ο αέρας κατευθύνσεις, έτσι και τα ελικόπτερα δεν έχουν μια συγκεκριμένη εναέρια πορεία, να ρίχνουν νερό», πρόσθεσε.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<