Γεροπόταμος: Στο πλευρό του αβάπτιστου βρέφους η Σούπερ Λίγκα και η ΕΠΣ Λασιθίου

Γεροπόταμος: Στο πλευρό του αβάπτιστου βρέφους η Σούπερ Λίγκα και η ΕΠΣ Λασιθίου

21 Μαρτίου 2019 0 σχόλια

H Σούπερ Λίγκα αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του ανήλικου βρέφους, το οποίο έχασε τους γονείς του στο δυστύχημα του Γεροπόταμου.

Το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος θα ενισχύσει με το ποσόν των 30.000 ευρώ το αβάπτιστο βρέφος της οικογένειας Γιαννακάκη, κάτι που ανακοίνωσε στο Δ.Σ της Πέμπτης, 21/03.

Εκτός αυτής της ενέργειας, έγινε γνωστό πως και η ΕΠΣ Λασιθίου στέκεται στο πλευρό της οικογένειας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: «Ο πατέρας του ζευγαριού που χάθηκε στα ορμητικά νερά και άφησε πίσω του ένα μικρό κορίτσι μόλις 8 μηνών, υπήρξε τερματοφύλακας στα Σωματεία της δύναμής Α.Ο.ΚΡΙΤΣΑΣ—Α.Σ.ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥ ΧΩΡΙΟΥ—Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΤΑ και είναι Γενικός Αρχηγός του τελευταίου Σωματείου. Ενώ, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο ίδιο Σωματείο από την θέση του Προέδρου 2009-2010 και 2010-2011.

Γι’ αυτό το λόγο, ανοίχτηκε λογαριασμός στην Τράπεζα ALPHA BANK – IBAN GR 70 0140 6690 6690 0210 1119 372 στα ονοματεπώνυμα ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΑΚΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, προκειμένου να βοηθηθεί η οικογένεια ώστε να μεγαλώσει όσο το δυνατόν καλύτερα το μικρό κορίτσι που μεγαλώνει στα χέρια τους.

Η ΕΠΣ Λασιθίου παρακαλεί όσους μπορούν, να καταθέσουν ένα ποσό, οποιοδήποτε μπορεί ο καθένας από εμάς»

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<