Γιατί άνοιξε πυρ ο στρατιώτης σε στρατόπεδο των Χανίων

Γιατί άνοιξε πυρ ο στρατιώτης σε στρατόπεδο των Χανίων

26 Ιουνίου 2018

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στο στρατόπεδο της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών Μάλεμε, όταν ένας στρατιώτης άρχισε να πυροβολεί ενώ βρισκόταν στη σκοπιά. Ο νεαρός εγκατέλειψε στη συνέχεια τη σκοπιά, κατευθύνθηκε προς την έξοδο του στρατοπέδου, ενώ από τη διοίκηση και την ασφάλεια της Μονάδας έγιναν προσπάθειες για την ακινητοποίησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διέφυγε προς την περιοχή του Ταυρωνίτη, περνώντας μέσα από το παλιό αεροδρόμιο του Μάλεμε. Στην παλιά εθνικό οδό Χανίων-Κολυμπαρίου ακινητοποίησε διερχόμενο οδηγό με σκοπό να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση, για να συλληφθεί όμως άμεσα από τις αστυνομικές Αρχές, που είχαν ήδη ενημερωθεί για το συμβάν.

Την υπόθεση χειρίζεται η Στρατονομία, ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν τον νεαρό καταδρομέα σε αυτήν την ενέργεια.

Στρατιωτικές πηγές αναφέρουν ότι ο νεαρός αλεξιπτωτιστής, που αναστάτωσε την 1η Μ.ΑΛ. όταν άνοιξε πυρ κατά κτηρίων της Μονάδας, φεύγοντας από το σπίτι του για να υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού είπε στους γονείς του: «Πάω να εκτελέσω το καθήκον μου».

Όπως είπαν από το ΓΕΣ στην ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας, ο στρατιώτης έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία, όπως είπαν, δεν είχαν ενημερώσει οι γονείς.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<