Καιρός: Σούβλισμα οβελία με υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Σούβλισμα οβελία με υψηλές θερμοκρασίες

27 Απριλίου 2019

Καλά τα νέα για τον καιρό στην Κρήτη: με θερμοκρασίες σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, χωρίς ανέμους και με μικρά διαστήματα συννεφιάς.

Αυτές σε γενικές γραμμές θα είναι οι καιρικές συνθήκες που περιέγραψε στη “Νέα Κρήτη” χθες, κάνοντας την πρόγνωσή του μέχρι και την Πέμπτη 2 Μαΐου, ο μετεωρολόγος-περιβαλλοντολόγος και διευθυντής στον τομέα της Κλιματολογίας-Εφαρμογών στην ΕΜΥ Νίκος Καραταράκης.

Μας διευκρίνισε, δηλαδή, ότι θα κάνουμε ένα Πάσχα πάρα πολύ ευχάριστο από άποψη καιρικών συνθηκών, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το γνωστό κρύο που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια την περίοδο της Μεγαλοβδομάδας, οπότε βλέπαμε άλλα χρόνια ακόμα και χαλάζια να καταστρέφουν τα αμπέλια ή ριπές βοριάδων που καθιστούσαν απαγορευτική ακόμα και την εκδρομή μας στο χωριό.

Μοναδικό αρνητικό στοιχείο στην όλη υπόθεση αποτελεί η συνέχιση της αφρικανικής σκόνης, μέχρι και σήμερα Μεγάλο Σάββατο. Αλλά την Κυριακή του Πάσχα, περιμένουμε επιτέλους μια καλύτερη ατμόσφαιρα, χωρίς την αφρικανική σκόνη που τόσο επιζήμια είναι για τον οργανισμό μας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<