Κακοκαιρία: Διακοπές ρεύματος σε Αθήνα και νότια προάστια

Κακοκαιρία: Διακοπές ρεύματος σε Αθήνα και νότια προάστια

31 Οκτωβρίου 2019

Το κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες έφτασε και στην Αττική ενώ θα διαρκέσει έως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής. Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες ξεκίνησαν να εκδηλώνονται από τη βόρεια και δυτική Ελλάδα.

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σημειώνονται στο κέντρο της Αθήνας και τα νότια προάστεια από την κακοκαιρία που πλήττει και το λεκανοπέδιο. Όπως αναφέρει το newpost.gr, προβλήματα ηλεκτροδότησης έχουν αναφερθεί από περιοχές όπως το Παγκράτι, ο Άγιος Δημήτριος και η Γλυφάδα.

Εξάλλου, καθυστερήσεις που έφταναν και τα 15 λεπτά καταγράφονταν το μεσημέρι στην κίνηση των οχημάτων στην Αττική Οδό από την λεωφόρο Πεντέλης έως την έξοδο για Λαμία.

​Όπως αναφέρει η Εθνική Μετεωρολογική υπηρεσία στην Αττική αναμένεται να επηρεαστούν τα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια του νομού. Βροχές εκδηλώνονται από το πρωί στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, ενώ καταιγίδες σημειώνονται στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά.

​​Έως και τις πρώτες ώρες της Παρασκευής αναμένονται χαλαζοπτώσεις κατά κύριο λόγο στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά, στην Πελοπόννησο, στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη. Στη συνέχεια και έως το απόγευμα της Παρασκευής πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει για το Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο. Στα πολύ μεγάλα υψόμετρα των ορεινών όγκων αναμένονται και χιονοπτώσεις.

​Από τις πρώτες ώρες της Παρασκευής έως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Στη συνέχεια και έως το μεσημέρι του Σαββάτου τα φαινόμενα θα επηρεάσουν εκ νέου στο σύνολο της χώρας, με τα ισχυρότερα αυτών να αναμένονται στη Ανατολική Θεσσαλία και Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Πελοπόννησο.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<