Άλλο ένα θύμα του ιού της γρίπης προστέθηκε στη σχετική λίστα. Ένας 33χρονος Ροδίτης, ο οποίος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, δυστυχώς κατέληξε.
Ο νεαρός άνδρας μπήκε στο νοσοκομείο το απόγευμα της Παρασκευής, αφού για ένα διήμερο είναι υψηλό πυρετό και ρίγη. Οι συγγενείς του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Ρόδου, αφού ανησύχησαν, λόγω της κατάστασης του.
Το εξασθενημένο ανοσοποιητικό του σύστημα δεν τον βοήθησε να ξεπεράσει την ίωση, παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι είχε προσβληθεί από τον ιό H1N1.
H λίστα των θυμάτων της γρίπης μεγαλώνει επικίνδυνα. Οι εκκλήσεις για εμβολιασμό είναι καθημερινές, ενώ από την πλευρά της ΠΟΕΔΗΝ υπάρχουν αιχμές για τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα το Υπουργείο Υγείας.
ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA
Χωρίς Σχόλια
Ξεκινήστε μια συζήτησηΚανένα σχόλιο ακόμη
You can be the one to start a conversation.