Κατηγορούμενος ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Κατηγορούμενος ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη

11 Φεβρουαρίου 2019

Την ώρα που περιμένει να γίνει η δίκη για το θάνατο του παιδιού του ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη θα περάσει πρώτος την πόρτα του δικαστικού μεγάρου.

Ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής τον έχει μηνύσει αφού όπως υποστηρίζει ο πατέρας του άτυχου νέου τον προσέβαλε από πρόθεση και του προκάλεσε ελαφριά σωματική βλάβη.

Αυτά που καταγγέλει ο πρώην διευθυντής της Σχολής ισχυρίζεται ότι έγιναν μετά τη μείωση της ποινής του από το δικαστήριο. Πρωτόδικα είχε είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δύο ετών με τριετή αναστολή, ποινή που έπεσε στο εφετείο σε έξι μήνες με τριετή αναστολή.

Αποχωρώντας από το δικαστήριο ο πρώην διευθυντής της Σχολής πέρασε μπροστά από το ξενοδοχείο που διέμενε η οικογένεια Γιακουμάκη. Ο πατέρας του Βαγγέλη εξέλαβε ως κοροϊδία ένα μειδίαμα του και του επιτέθηκε φραστικά, ενώ φαίνεται να τον απώθησε κιόλας.

Την περασμένη Παρασκευή είχε οριστεί η δίκη των εννέα κατηγορουμένων για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η οποία αναβλήθηκε. Ο εισαγγελέας κάλεσε τις δύο πλευρές να τα βρουν, αλλά ο Ανδρέας Γιακουμάκης το αρνήθηκε.

Η δίκη του έχει οριστεί για τον Μάρτιο. Υπενθυμίζουμε ότι η δίκη για το θάνατο του παιδιού του αναβλήθηκε για τον Απρίλιο.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<