Αλλαγές στην κυκλοφορία στο κέντρο του Ηρακλείου

Αλλαγές στην κυκλοφορία στο κέντρο του Ηρακλείου

28 Ιανουαρίου 2017

Τα πάνω κάτω στην κυκλοφορία του κέντρου του Ηρακλείου φέρνουν οι τελικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από την περιοχή του Αγίου Τίτου.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με βάση και τις προτάσεις του μελετητή κ. Ρέντζου προχώρησε σε συγκεκριμένες αποφάσεις αλλαγών της κυκλοφορίας παρά τις αντιρρήσεις της 1ης Δημοτικής Κοινότητας που υποστηρίζει ότι δεν εξασφαλίζεται η εύκολη πρόσβαση στα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής (6ο και 44ο).

Σύμφωνα με τις τελικές αποφάσεις οι ρυθμίσεις που θα γίνουν αφορούν:

•Αντιδρόμηση του τμήματος της οδού Μεραμβέλου και της οδού Ευρώπης με είσοδο από Ιδομενέως και έξοδο προς την οδό Κορωναίου. (Στις εσοχές επί της οδού Ιδομενέως και στη Μεραμβέλου θα γίνουν θέσεις στάθμευσης ΑμΕΑ).
•Χαρακτηρισμός τμημάτων των οδών Ιδομενέως και Μαλικούτη ως δρόμων ήπιας κυκλοφορίας με φορά από Αριάδνης προς Ιδομενέως.
• Χαρακτηρισμός του τμήματος από Ιδομενέως από τη συμβολή με την οδό Μαλικούτη έως την οδό Κορωναίου ως πεζόδρομου.
•Την αντιδρόμηση του τμήματος της οδού Μαλικούτη με είσοδο από τη συμβολή της με την οδό Ιδομενέως και έξοδο προς την οδό Μποφώρ.
•Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στο τμήμα οδού Μαλικούτη από τη συμβολή της με την οδό Ιδομενέως έως και την οδό Αριάδνης.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<