Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα

23 Ιανουαρίου 2017

Η πλατφόρμα για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης θα ανοίξει την 1η Φεβρουαρίου.

Την 1η Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι αιτήσεις για την ένταξη στο κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης (ΚΕΑ), όπως γνωστοποίησε σε δηλώσεις της η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΚΟΚΚΙΝΟ».

Όπως ξεκαθάρισε η κ. Φωτίου μιλώντας το Σάββατο στον ραδιοφωνικό σταθμό, οι αιτήσεις θα αρχίσουν την 1η Φεβρουαρίου, ενώ επεσήμανε πως η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους πολίτες που βρίσκονται κάτω από τα όρια της ακραίας φτώχειας τους τελευταίους έξι μήνες να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Η διαδικασία, εξήγησε, πως είναι απλή και μάλιστα γίνεται αμέσως γνωστό στον πολίτη αν είναι δικαιούχος ή όχι του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης.

Οι αιτήσεις για την είσπραξη του επιδόματος θα πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.keaprogram.gr. Αίτηση θα πρέπει να κάνουν και οι παλαιοί δικαιούχοι.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<