Κοντά στα 1.000 τα τροχαία τον Αύγουστο, πάνω από 80 θάνατοι στους δρόμους

Κοντά στα 1.000 τα τροχαία τον Αύγουστο, πάνω από 80 θάνατοι στους δρόμους

31 Οκτωβρίου 2019

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος και τον Αύγουστο. Σχεδόν 1.000 τροχαία σημειώθηκαν στην Ελλάδα, με τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους να ξεπερνπούν τους 80.

Μάστιγα συνεχίζουν να αποτελούν τα τροχαία στη χώρα μας, κάτι που καταδεικνύουν και τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τα οδικά τροχαία ατυχήματα τον Αύγουστο του 2019 σε ολόκληρη τη χώρα, σημειώθηκε αύξηση της τάξεως του 4,7% σε σύγκριση με τον Αύγουστο του 2018.

Τον Αύγουστο, τα τροχαία που συνέβησαν σε ολόκληρη τη Χώρα και προκάλεσαν τοv θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων ανήλθαν σε 975, έναντι 931 τροχαίων που σημειώθηκαν τον Αύγουστο του 2018.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, κατεγράφησαν 83 νεκροί, 80 βαριά τραυματίες και 1.128 ελαφρά τραυματίες.

Τον Αύγουστο του προηγούμενου έτους τα άτομα που είχαν χάσει τη ζωή τους ήταν 70, οι βαριά τραυματισμένοι 92 και 1.097 οι ελαφρά τραυματίες.

Τον φετινό Αύγουστο, σημειώθηκε, δηλαδή, αύξηση 18,6% στον αριθμό των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, μείωση 13% σε βαριά τραυματίες και αύξηση κατά 2,8% σε ελαφρά τραυματίες, σε σχέση με πέρυσι.

Σημειωτέον, ακόμη, ότι τόσο τα περισσότερα τροχαία, όσο και οι περισσότεροι θάνατοι σημειώθηκαν στην Αττική.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<