Κρήτη: Από ένα γυμνό καλώδιο πέθανε από ηλεκτροπληξία ο 16χρονος!

Κρήτη: Από ένα γυμνό καλώδιο πέθανε από ηλεκτροπληξία ο 16χρονος!

20 Μαΐου 2019

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες ένα 16χρονο αγόρι από ηλεκτροπληξία, το οποίο βρέθηκε σε ιδιωτικό του χώρο στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο, με την είδηση να έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Κρήτης και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o μικρός Φίλιππος προσπαθούσε ή κάτι να φτιάξει ή να αλλάξει λάμπα σε φωτιστικό, όταν κάποια στιγμή υπέστη ηλεκτροπληξία, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή, ντύνοντας στα μαύρα την οικογένειά του.

Το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε το κορμί του ανήλικου παιδιού, με αποτέλεσμα τον θάνατό του. Συγκλονισμένοι οι γονείς του, μέσα στον τρόμο και το δράμα που ζούσαν, μόλις συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί. ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως ήταν αργά πολύ για το άτυχο αγόρι.

Το χρονικό της ανείπωτης τραγωδίας στο Ηράκλειο

Το ρολόι έδειχνε 15:02 χθες το μεσημέρι, όταν ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για το περιστατικό. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευσε στο σημείο επιχείρησε να επαναφέρει το παιδί, χωρίς αυτό τελικά να έχει θετικό αποτέλεσμα.

Κατόπιν, παρέλαβαν τον 16χρονο και τον μετέφεραν στα ΤΕΠ του Βενιζελείου. Από την πρώτη στιγμή γιατροί και διασώστες έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να επαναφέρουν το 16χρονο αγόρι και να το κρατήσουν στη ζωή. Όμως, δυστυχώς, το παιδί είχε χάσει τη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς του.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<