Ξεκίνησε το πρόγραμμα του Δήμου Μαλεβιζίου για την οδική ασφάλεια

Ξεκίνησε το πρόγραμμα του Δήμου Μαλεβιζίου για την οδική ασφάλεια

19 Οκτωβρίου 2017

Με την πρώτη δράση, αυτή της ενημέρωσης των εκπαιδευτικών και των εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Μαλεβιζίου, ξεκίνησε η εφαρμογή της πρωτοβουλίας της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Η πρώτη συνάντηση ενημέρωσης από τον Γιάννη Λιονάκη, πρόεδρο του Συλλόγου  Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. και την καθηγήτρια του ΤΕΙ Κρήτης Μαρία Παπαδακάκη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου και σκοπός της ήταν να ενημερωθούν εκπαιδευτικοί αλλά και γονείς, για τον τρόπο της μεταφοράς της γνώσης στο σύνολο της σχολικής κοινότητας.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος και υλοποιείται σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α.), τις δ/νσεις εκπαίδευσης, τις σχολικές επιτροπές, τις δ/νσεις των σχολικών μονάδων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, αλλά και το Εργαστήριο Οδικής Ασφάλειας του ΤΕΙ Κρήτης, αποσκοπεί στο να ενημερώσει αποτελεσματικά τους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων για θέματα οδικής συμπεριφοράς.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Ξεκινήσαμε την εφαρμογή ενός φιλόδοξου προγράμματος για τη σωστή ενημέρωση των μαθητών του Δήμου μας για θέματα οδικής ασφάλειας. Θα ήθελα να τονίσω ότι δεν αποσκοπούμε σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουμε την πολιτεία, δεν θα μπορούσαμε άλλωστε, ούτε και ελπίζουμε ότι θα αλλάξουν όλα εύκολα, γρήγορα και «μαγικά».

Θέλει κόπο, συντονισμένες ενέργειες και μεγάλη προσπάθεια. Έστω κι ένα παιδί όμως να πείσουμε για την αναγκαιότητα να φοράει για παράδειγμα το κράνος ή την ζώνη ασφαλείας ως οδηγός ή συνεπιβάτης οχήματος, θα είναι τεράστια επιτυχία!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Γιάννη Λιονάκη και τον Σύλλογο Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. για την άμεση ανταπόκρισή του, την καθηγήτρια του ΤΕΙ Κρήτης Μαρία Παπαδακάκη και το εργαστήριο οδικής ασφάλειας που υποστηρίζει την προσπάθεια, όλες και όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που συμμετείχαν στην συνάντησή μας, καθώς επίσης και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Μανώλη Παπαδομανωλάκη, τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Ντουλάκη, την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη τον Πρόεδρο της ΤΚ Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό και την υπ. του γραφείου παιδείας του Δήμου μας Ειρήνη Κατσάφαρου για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<