Ξεκίνησαν Οι Εργασίες Ανάπλασης Στο Πάρκο Γεωργιάδη (VIDEO)

Ξεκίνησαν Οι Εργασίες Ανάπλασης Στο Πάρκο Γεωργιάδη (VIDEO)

8 Νοεμβρίου 2018

Μικρή ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί, στο πάρκο Γεωργιάδη, στη διάρκεια νέας προσπάθειας του δήμου να εγκαταστήσει τον εργολάβο, ο οποίος θα εκτελέσει την ανάπλαση της περιοχής.
Μια μικρή ομάδα από τις «Φυλές του Πάρκου» είχαν αποκλείσει από νωρίς το πρωί την είσοδο του πάρκου από την πλευρά της λεωφόρου Δημοκρατίας και αρνήθηκαν να επιτρέψουν την είσοδο των μηχανημάτων στο χώρο.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης και η γενική γραμματέας του δήμου Ευγενία Στυλιανού, επέδωσαν έγγραφο, στους εκπροσώπους των Φυλών, με το οποίο τους ενημέρωναν ότι δεν πρόκειται να κοπούν δέντρα και δεν θα γίνει μεγάλης έκτασης κλάδεμα στο πάρκο.
Τα μέλη των «Φυλών του Πάρκου» ζήτησαν προθεσμία κάποιων ωρών, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση και απάντησαν αρνητικά στο αίτημα της δημοτικής αρχής να επιτρέψει στο μεσοδιάστημα, την εγκατάσταση του εργολάβου στο εργοτάξιο.
Μετά την εξέλιξη αυτή, κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απώθησαν τους συγκεντρωμένους έξω από το πάρκο.

Τα μέλη των «Φυλών του Πάρκου» μετακινήθηκαν απέναντι από το πάρκο, μπροστά από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου πραγματοποίησαν συνέλευση, η οποία θα επαναληφθεί και το απόγευμα, για την λήψη αποφάσεων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<