Επηρεασμένο από το Survivor το κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στο Ηράκλειο

Επηρεασμένο από το Survivor το κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στο Ηράκλειο

17 Ιανουαρίου 2018 0 σχόλια

Την  Κυριακή 4 Φεβρουαρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το 16ο κυνήγι θησαυρού στο Ηράκλειο με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του τοπικού δήμου.

Με τίτλο «Υπόθεση Αστραπή», φέτος θα γίνει σε κεντρικά σημεία του Δήμου και θα απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας. Σύμφωνα με τον φετινό Διοργανωτή, την ομάδα «ΕΜΕΙΣ και ΕΜΕΙΣ» στόχος του κυνηγιού είναι να διασκεδάσει, να διαπαιδαγωγήσει αλλά και να δώσει εμπειρίες σε όσους συμμετέχουν.

Ακολουθώντας μια σειρά γρίφων, παιχνιδιού  και αναζητήσεων οι  συμμετέχοντες ανακαλύπτουν την πόλη, μαθαίνουν την ιστορία και τον πολιτισμό  της, ενώ παράλληλα γνωρίζουν άγνωστες πτυχές του Ηρακλείου και της Κρήτης.

Φέτος για πρώτη φορά στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού θα υπάρχει μια αρένα τύπου Survivor, επίσης  θα υπάρχουν δοκιμασίες και γρίφοι κλιμακούμενης δυσκολίας καθώς οι διοργανωτές έχουν ως στόχο την συμμετοχή όλο και περισσότερων παιδιών.

Για να συμμετέχει κανείς στο κυνήγι δεν χρειάζεται να καταβάλει κάποιο ποσό , ενώ η νικήτρια ομάδα αναλαμβάνει την διοργάνωση και τη Διεξαγωγή του επόμενου κυνηγιού κρυμμένου  θησαυρού. Η Ώρα έναρξης του κυνηγιού είναι στις 10.30 το πρωί της Κυριακής και αναμένεται να τελειώσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Like Us On Facebook

Like Us On Facebook

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας