Λαμπρινός για πάρκο Γεωργιάδη: «Παραμύθι ότι θα κοπούν δέντρα» (PHOTOS)

Λαμπρινός για πάρκο Γεωργιάδη: «Παραμύθι ότι θα κοπούν δέντρα» (PHOTOS)

3 Νοεμβρίου 2018

Εκδήλωση ενημέρωσης για την Περιβαλλοντική Αναβάθμιση του Πάρκου Γεωργιάδη διοργάνωσε το Σάββατο ο Δήμος Ηρακλείου, με τον Βασίλη Λαμπρινό να μιλάει για το έργο στους δημότες.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Ηρακλείου υπογράμμισε: «Διαψεύδω για τελευταία φορά αυτό το παραμύθι ότι θα κοπούν δέντρα. Θα απομακρυνθούν τα νεκρά δέντρα με την επίβλεψη της δασικής Υπηρεσίας. Αλλάξαμε τη μελέτη στη δικαιοσύνης για να σωθούν πολλά δέντρα. Στο Πάρκο επιδιώκουμε να αντικαταστήσουμε την άσφαλτο με καινούργια κι έγχρωμη. Επιδιώκουμε να φυτέψουμε περισσότερα από 20 καινούργια δέντρα. Θέλουμε να βάλουμε υδατοπερατό υλικό που θα κρατά την υγρασία, θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον αστικό εξοπλισμό με μέριμνα για τα ΑμΕΑ».

Να σημειωθεί ότι ένας πολίτης κατέθεσε πρόταση για δημοψήφισμα σχετικά με το επίμαχο ζήτημα, κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται να γίνεται δεκτό από την πλευρά της Δημοτικής αρχής.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ:

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<