Λέρος: Αυτοί είναι οι δράστες της κλοπής στρατιωτικού υλικού (VIDEO)

Λέρος: Αυτοί είναι οι δράστες της κλοπής στρατιωτικού υλικού (VIDEO)

12 Σεπτεμβρίου 2019

Οι αρμόδιες Αρχές που έχουν αναλάβει την έρευνα για την κλοπή στρατιωτικού οπλισμού από τη Λέρο βρίσκονται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών κατάφερε να εντοπίσει και έχει στη διάθεση της τα άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Πρόκειται, μάλιστα, για άτομα τα οποία διέθεταν τους απαραίτητους κωδικούς για την είσοδό τους στη σχετική αίθουσα που φυλασσόταν ο οπλισμός.

Σύμφωνα με τον skai.gr, πρόκειται για ένα πρώην αποθηκάριο ο οποίος πήρε μετάθεση αμέσως μετά τη Λέρο για περιοχή της Βόρειας Ελλάδας καθώς και για δύο πρώην ΟΥΚάδες (έχουν αποστρατευθεί). Μάλιστα, φέρεται να υπάρχει και διαθέσιμο βιντεοληπτικό υλικό από τη στιγμή της κλοπής μέρους των όπλων.

Σημειώνεται, μάλιστα, πως στην τελευταία έρευνα που έγινε στην αποθήκη τον περασμένο Σεπτέμβριο, δεν έλειπε κανένα υλικό, επομένως το διάστημα το οποίο θα ερευνηθεί για την κλοπή του οπλισμού έχει περιοριστεί.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<